Solomon Islands

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Solomon Islands

Proprietate de vânzare în Insulele Solomon

Insulele Solomon sunt o națiune formată din sute de insule din Pacificul de Sud. Multe site-uri sunt legate de al doilea război mondial. Guadalcanal este o provincie și una dintre cele mai mari insule din arhipelag: aici este monumentul dedicat soldaților americani care au murit în război. Guadalcanal găzduiește, de asemenea, capitala națiunii, Honiara.

Dacă doriți să vă mutați și să cumpărați o proprietate de vânzare în Insulele Solomon, trebuie să luați în considerare faptul că este format din 992 de insule, Insulele Solomon este al treilea arhipelag ca mărime din Pacificul de Sud. Insulele Solomon sunt situate la nord-estul Australiei. Capitala Honiara este situată în Guadalcanal, cea mai mare insulă, cu peste 30.000 de locuitori. Celelalte orașe principale sunt Gizo, Auki și Kirakira. Țara este un Commonwealth britanic.

 

Nu este ușor să găsiți o proprietate de vânzare în Insulele Solomon, deoarece mai mult de 90% dintre insulari sunt grupuri etnice melanesiene, dar a existat o rivalitate intensă și amară între Isatabul din Guadalcanal și migranții care veneau din insula vecină. Luptele au izbucnit în 1998, dar în 2000, Australia a intervenit pentru a restabili legea și ordinea.

 

Conflictul de pe pământ este principala cauză a tulburărilor civile. Pământul este o problemă importantă și o parte integrantă a modului de viață al insulelor Solomon. Insularii sunt reticenți în furnizarea de terenuri pentru angajamente economice netradiționale, iar acest lucru a dus la dispute continue cu privire la proprietatea asupra terenurilor. Una dintre cele mai importante caracteristici ale culturii Insulei Solomon este că oamenii săi au un puternic atașament față de pământul lor.

 

Dacă doriți să cumpărați o proprietate de vânzare în Insulele Solomon, aproximativ 95% din terenul din Insulele Solomon este deținut de popoare indigene, clanuri sau descendențe. Aceste terenuri comunale pot fi închiriate cu guvernul ca agenți. Condițiile contractului de închiriere pot ajunge până la 75 de ani pentru uz comercial privat. Dar acest lucru nu garantează că dreptul la închiriere este obținut cu ușurință. Deseori apar revendicări conflictuale asupra aceluiași teren și pot duce la dispute, încetinind procesul de afaceri și crescând costurile.

Deși există multe locuri de luat în considerare atunci când intenționați să vă mutați și să căutați o proprietate de vânzare în Insulele Solomon, unele dintre topurile de luat în considerare ar fi Uepi, Insula Ghizo sau Honiara. Uepi și Ghizo sunt puțin turistici, dar nu extrem de supraaglomerați. Haniara nu este o zonă turistică, chiar dacă are o populație foarte mare de aproximativ 57.000 de oameni. Fiind un oraș cu cea mai mare populație din Insulele Solomon, este, de asemenea, un oraș pitoresc în care oamenii sunt liniștiți și tind să se păstreze. Poate dura ceva timp pentru a vă obișnui cu liniștea zonei, dar dacă preferați să stați departe de viața tradițională, cel mai probabil veți găsi un loc perfect pentru a locui și a cumpăra o proprietate de vânzare în Insulele Solomon. Uepi este ideal pentru cei care iubesc scufundările, deoarece are o lagună naturală frumoasă, iar Insula Ghizo este o insulă foarte frumoasă. Este a doua ca mărime din Insulele Solomon.

2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB